Špalda-jablko směs
Kód: 331/0-5 331/1-0 Zvolte variantu
Dárek zdarma
Ke každé objednávce

Při nákupu nad 1 500 Kč v ČR platíme dopravu my
po celé ČR
Detailní popis produktu
K formovému pečení
Z 1 kg směsi 3 - 4 ks. hotových chlebů, dle Vámi zvolené navážky
Složení:
- 73% ŠPALDA (ŠPALDOVÁ CELOZRNNÁ MOUKA, ŠPALDOVÁ MOUKA, ŠPALDOVÁ SLADOVÁ MOUKA),
- slunečnicové semínko,
- jablečný prášek (4%),
- sůl,
- cukr,
- SUŠENÝ ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS,
- regulátor kyselosti,
- acetát vápenatý.
Senzorické vlastnosti: hnědý sypký produkt
Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota:
- 1.464 kJ (348 kcal)
- Tuky: 11 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
- Sacharidy: 49 g - z toho cukry (mono- a disacharidy): 2,2 g
- Vláknina: 10 g
- Bílkoviny: 13 g
- Sůl: 2,7 g
- včetně soli přirozeně obsažené v použitých surovinách
Ostatní údaje
- Mikrobiologické údaje:(metoda: akreditované zkušební komise dle EN 17025)
- Celkový počet mikroorganismů. < 1.000.000 KTJ/g
- Anterobacteriaceae: < 100.000 KTJ/g
- Plísně: < 10.000 KTJ/g E.coli: < 10 KTJ/g
- Salmonella spp.: neg. v 25 g
Skladování: Chránit před teplem a vlhkem, skladovat při pokojové teplotě!
Doporučený recept na 1 kg. směsi
- 1,000 kg Špalda-jablko směs
- 0,015 kg droždí
- 0,7 kg voda (cca, množství podle pevnosti těsta)
Aplikace: Navážka: 429 g
Po upečení úbytek váhy cca 12 - 15 %
- Míchání: 8 min/2 min spirálou
- Teplota těsta: 28-30 °C,
- Zrání: 30 min
- Míchání: ještě 1 min rychle
- Kynutí 45 - 50 min
- Teplota pečení: 230 °C padající na 210 °C
- Doba pečení: cca 35 min
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář