Špalda-jablko směs

Kód: 331/0-5 331/1-0 Zvolte variantu
Neohodnoceno
78 Kč 149 Kč od 78 Kč
Skladem (>5 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
  • Směs k výrobě lahodného špaldového chleba s jablečnou příchutí.
  • Spolu s kartičkou receptu  

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500 Kč v ČR platíme dopravu my
po celé ČR

Detailní popis produktu

K formovému pečení 

Z 1 kg směsi 3 - 4 ks. hotových chlebů, dle Vámi zvolené navážky

Složení:

  • 73% ŠPALDA (ŠPALDOVÁ CELOZRNNÁ MOUKA, ŠPALDOVÁ MOUKA, ŠPALDOVÁ SLADOVÁ MOUKA),
  • slunečnicové semínko,
  • jablečný prášek (4%),
  • sůl,
  • cukr,
  • SUŠENÝ ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS,
  • regulátor kyselosti,
  • acetát vápenatý.

Senzorické vlastnosti:  hnědý sypký produkt

 

Výživové údaje na 100 g produktu: Energetická hodnota:

  • 1.464 kJ (348 kcal)
  • Tuky: 11 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
  • Sacharidy: 49 g - z toho cukry (mono- a disacharidy): 2,2 g
  • Vláknina: 10 g
  • Bílkoviny: 13 g
  • Sůl: 2,7 g
  • včetně soli přirozeně obsažené v použitých surovinách

 

Ostatní údaje

  • Mikrobiologické údaje:(metoda: akreditované zkušební komise dle EN 17025)
  • Celkový počet mikroorganismů. < 1.000.000 KTJ/g
  • Anterobacteriaceae: < 100.000 KTJ/g
  • Plísně: < 10.000 KTJ/g E.coli: < 10 KTJ/g
  • Salmonella spp.: neg. v 25 g

 

Skladování: Chránit před teplem a vlhkem, skladovat při pokojové teplotě!

 

 


Doporučený recept na 1 kg. směsi

  • 1,000 kg Špalda-jablko směs
  • 0,015 kg droždí
  • 0,7 kg voda (cca, množství podle pevnosti těsta)

 


Aplikace:  Navážka: 429 g  

                    Po upečení úbytek váhy cca 12 - 15 %

  • Míchání: 8 min/2 min spirálou
  • Teplota těsta: 28-30 °C,
  • Zrání: 30 min
  • Míchání: ještě 1 min rychle
  • Kynutí 45 - 50 min
  • Teplota pečení: 230 °C padající na 210 °C
  • Doba pečení: cca 35 min 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: